Πρόκειται για ένα νοστιμότατο αλλά καυτερό πιάτο, μπορούμε όμως να μειώσουμε το πιπέρι
στο μισό. Προτιμούμε μεγάλα χτένια (ανοιχτής θάλασσας), που όμως πρέπει να τα κόψουμε
στα δυο. Το φαγητό μπορεί να μπει σε πυρέξ και να τοποθετηθεί στο γκριλ, μέχρι να ροδίσει
καλά από πάνω.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!