Προετοιμασία της σάλτσας (μέχρι 8 ώρες πριν αρχίσουμε): 1. Σε ένα μικρό μπολ, αναμιγνύουμε το σκόρδο, τα ασκαλόνια, το τζίντζερ και το λάδι. 2. Σε ξεχωριστά σκεύη βάζουμε το ζυμαρικό και τον φρέσκο κόλιαντρο. 3. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά της σάλτσας και τα παγώνουμε. Τελικά στάδια: 1. Κόβουμε τον κόλιαντρο. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 3. Στο μεταξύ σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή χύτρα και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι, μέχρι να τσιτσιρίζει αλλά να μην σκουρύνει. Ανακατεύουμε τη σάλτσα και την ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να πάρει δυνατή βράση και μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει να πήζει, περίπου για 3 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν, περίπου για 2 λεπτά. 4. Προσθέτουμε αμέσως το ζυμαρικό. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθεί και να ζεσταθεί καλά. Ρυθμίζουμε το αλατοπίπερο. Μεταφέρουμε το ζυμαρικό σε μια θερμασμένη πιατέλα, ρίχνουμε από πάνω τον κόλιαντρο και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 103 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!