Υπάρχουν τόσα είδη Μινεστρόνε όσοι και αυτοί που ασχολούνται με τη μαγειρική
σε ολόκληρη την Ιταλία! Μπορούμε να αφαιρέσουμε ή να προσθέσουμε ό,τι λαχανικό
επιθυμούμε, ανάλογα με την εποχή του χρόνου και το προσωπικό μας γούστο. Στη
συνταγή που περιγράφουμε και που είναι η πλέον δημοφιλής στη γειτονική μας χώρα,
σημαντικό ρόλο στην τελική γεύση και την υφή παίζει η παρμεζάνα, η οποία εδώ
προστίθεται σε μορφή φλούδας από το περίβλημα του τυριού.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!