Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά 
 
 
 
	
		
	
     ΑΒΓΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ  
          
         
 
    
 
     ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ  
          
         
 
    
 
     ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΑΝΣΕΤΑΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ   
          
         
 
    
 
    
 ΧΤΥΠΗΤΗ
   
          
         
 Προσθέτοντας λίγο ανθότυρο η χτυπητή γίνεται ντιπ.
 
 
    
 
    
 ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
   
          
         
 
    
 
    
 ΦΙΝΟΚΙΟ ΓΚΡΑΤΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ
   
          
         
 
    
 
    
 ΤΗΓΑΝΗΤΟ CAMEMBERT ΜΕ ΣOΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ
   
          
         
 Το τηγανητό camembert πηγαίνει καλά με κόκκινο σταφύλι αντί για την παραπάνω σως.
 
 
    
 
    
 ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ
   
          
         
 Αν έχουμε πράσινο δεντρολίβανο, βάζουμε από ένα μικρό κλαράκι μετά το τυρί πάνω σε κάθε ταρτάκι, 
 που είναι πολύ διακοσμητικό.
 
 
    
 
    
 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ
   
          
         
 Ένας πεντανόστιμος τρόπος σερβιρίσματος της μοτσαρέλας  το τυρί 
 τραβιέται έξω σε λιωμένους σπάγγους καθώς κόβουμε το σάντουιτς.
 
 
    
 
 
	
 
  
              Κατηγορίες 
              Αφροδισιακά Ανάλατα Για Διαβητικούς Επιδόρπια Λέσχης ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ Επτανησιακά Κινέζικα Κρεατικά Μελιτζάνες Ντολμάδες Ορεκτικά Πατάτες Πατέ-ντιπ Πίτες Ποτά Πρώτα πιάτα Ρύζι-ριζότο Σαλάτες Σάλτσες Σούπες Θαλασσινά τυρί,αυγά Χόρτα, λαχανικά Ζυμαρικά Ζυμαρικά, κρεατικά Ζυμαρικά, μακαρονοσαλάτες Ζυμαρικά, θαλασσινά Ζυμαρικά, χορταρικά Αγκινάρες 
             
            
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! 
Σου αρέσουν τα δώρα? ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! 
Yumyum Pointmania!>>> 
Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!
      
 
 
 
 
   
 Copyright  © 2009 yumyum.grΑπαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή