4 αβγά σφικτοβρασμένα
100 γρ. κονσέρβα σαρδέλες στο λάδι
1 κουταλιά τρίμματα από φρέσκο λευκό ψωμί
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
κομμένος μαϊντανός για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα αυγά στη μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τους κρόκους. Στραγγίζουμε τις σαρδέλες, πετάμε τα κόκαλα και τις ψιλοκόβουμε.
2. Πολτοποιούμε τους κρόκους των αβγών και ανακατεύουμε με τις σαρδέλες, τα τρίμματα ψωμιού, τη μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση και τα κτυπάμε ώσπου να ανακατευτούν καλά. Βάζουμε το μίγμα μέσα στα μισά ασπράδια των αβγών.
3. Γαρνίρουμε με κομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε με ψωμί ολικής άλεσης και βούτυρο.
Συνταγή 10 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!