500 γρ φέτα 2 καυτερές πιπεριές ψητές (στα κάρβουνα ή στην πλάκα της κουζίνας) 4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης ψητές (με τον ίδιο τρόπο) ελαιόλαδο μαϊντανός κομμένος για γαρνίρισμα
Προσθέτοντας λίγο ανθότυρο η χτυπητή γίνεται ντιπ.
Υλικά
500 γρ φέτα 2 καυτερές πιπεριές ψητές (στα κάρβουνα ή στην πλάκα της κουζίνας) 4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης ψητές (με τον ίδιο τρόπο) ελαιόλαδο μαϊντανός κομμένος για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε από τις πιπεριές το καψαλισμένο μέρος (αν, όπως είναι καυτές, τις βάλουμε κάτω από τη βρύση, βγαίνει πολύ εύκολα). Κόβουμε τα κοτσάνια και αφαιρούμε τους σπόρους. 2. Βάζουμε στο μπλέντερ τις 2 πιπεριές και όσα κομμάτια από τις κόκκινες θέλουμε για να δώσουμε το επιθυμητό χρώμα. Βάζουμε λίγο λάδι και τις δουλεύουμε μέχρι να γίνουν κρέμα. 3. Τρίβουμε τη μισή φέτα στο χοντρό και την άλλη μισή στο ψιλό του τρίφτη και επίσης τρίβουμε και λίγη με το χέρι. 4. Τα ανακατεύουμε με το πιρούνι και τα σερβίρουμε βάζοντας από πάνω λίγο λάδι και γαρνίροντας με μαϊντανό.
Συνταγή 13 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!