1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αναμιγνύουμε τα πρώτα 10 συστατικά, μαγειρεύουμε για 10 λεπτά και μετά ρίχνουμε ανακατεύοντας τον τοματοπολτό. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά, ανακατεύοντας που και που, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. 2. Βράζουμε το ζυμαρικό σε ανάλατο νερό και το στραγγίζουμε. Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και μετά παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Συνταγή 106 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!