1. Τεμαχίζουμε την κολοκύθα και τη βράζουμε με το βούτυρο και τον ζωμό κότας μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το λάδι τρούφας και το μασκαρπόνε. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και δουλεύουμε ελαφρά το μίγμα στο μπλέντερ. 2. Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις στραγγίζουμε, προσθέτουμε λίγο βούτυρο, και σερβίρουμε στα πιάτα. Προσθέτουμε την σάλτσα κολοκύθας πάνω από τις ταλιατέλες και ρίχνουμε από πάνω το αμύγδαλο και την τρούφα.
Συνταγή 122 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Φωτης 14-10-2008 04:21:19
Γεια σας,η συνταγή είναι πολύ καλή αλλά
στον τίτλο έπρεπε να λέει για την τρούφα κ το λάδι της.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!