500 γρ. ταλιατέλες 175 γρ. ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσια και κομμένες σε φέτες 1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη σε μικρούς κύβους 2 κουταλιά ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/2 φλιτζ. χυμός λεμονιού 2 κουταλιά μαϊντανός κομμένος 50 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε στην κατσαρόλα. 2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαρύ τηγάνι. Βάζουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τη μελιτζάνα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, για 6 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τις ελιές, το χυμό λεμονιού και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε, ρίχνοντας από πάνω μαϊντανό και παρμεζάνα.
Συνταγή 123 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!