1. Κόβουμε σταυρωτά τις τομάτες στη μέση, τις πιέζουμε για να φύγουν οι σπόροι και μετά τις χοντροκόβουμε. Αν χρησιμοποιούμε τομάτες από κονσέρβα, τις κόβουμε διατηρώντας το χυμό τους. 2. Βάζουμε τις τομάτες με το χυμό τους σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα 2/3 του σκόρδου, το βασιλικό και λίγο αλάτι. 3. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας που και που, μέχρι το μίγμα να γίνει παχύρρευστο, για 10-12 λεπτά, αλλά να μείνει λίγο υγρό στο τηγάνι. 4. Το μεταφέρουμε στο μπλέντερ και το λιώνουμε. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
Συνταγή 32 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!