Για τη σάλτσα:
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο κομμένες
3 κουταλιές σόγια σος
1,5 κουταλιά ρυζόξιδο
1/4 φλιτζ. σησαμέλαιο (ασιατικό)
3/4 κουταλάκι καυτερές νιφάδες πιπεριού ή κατά τη γεύση.
1 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 φλιτζ. κάσιους αλμυρές καβουρδισμένες
1/3 φλιτζ. νερό
Για το ζυμαρικό:
500 γρ. σπαγετίνι
1,5 φλιτζ. φύλλα φρέσκου κόλιαντρου, πλυμένα, καθαρισμένα, στεγνωμένα και ψιλοκομμένα
Για το γαρνίρισμα: κάσιους κομματιασμένες και φρέσκα κλαράκια κόλιαντρου

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΡΑΣΙΝΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ...
ΣΑΡΠΕΣ ΨΗΤΕΣ ...
Madras Curry ...
ΚΑΡΑΒΙΔΟΣΑΛΑΤΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΧΥΛΙΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ...
Γαρίδες Ινδονησίας (κατά G.S.Holister) ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ TOMΑΤΑ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΡΑΣΤΟ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ...
Μοσχάρι Σοφρίτο ...
ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ...
ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΙΚΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΠΕΡΑΤΑ ...
Σάλτσα σπαγγέτι με γαρίδες και κοτόπουλο ...
Πέννες με χτένια, τομάτες και βασιλικό ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΑΦΡΑΝ ...
Σουβλάκι με ρύζι ...
Καλαμάρια Γεμιστά ...
Μελιτζανοσαλάτα...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΡΙ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ...
ΠΙΤΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 226 από 301  Επόμενη

ΝΟΥΝΤΛ ΜΕ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΣΙΟΥΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

Για τη σάλτσα:
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο κομμένες
3 κουταλιές σόγια σος
1,5 κουταλιά ρυζόξιδο
1/4 φλιτζ. σησαμέλαιο (ασιατικό)
3/4 κουταλάκι καυτερές νιφάδες πιπεριού ή κατά τη γεύση.
1 κουταλάκι ζάχαρη
1/2 φλιτζ. κάσιους αλμυρές καβουρδισμένες
1/3 φλιτζ. νερό
Για το ζυμαρικό:
500 γρ. σπαγετίνι
1,5 φλιτζ. φύλλα φρέσκου κόλιαντρου, πλυμένα, καθαρισμένα, στεγνωμένα και ψιλοκομμένα
Για το γαρνίρισμα: κάσιους κομματιασμένες και φρέσκα κλαράκια κόλιαντρου

Εκτέλεση
1. Βάζουμε στο μπλέντερ τα συστατικά της σάλτσας με αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση και τα λιώνουμε καλά. Η σάλτσα πρέπει να φτιάχνεται 3 μέρες πριν και να φυλαχτεί σκεπασμένη στο ψυγείο. Πριν τη χρησιμοποιήσουμε, τη φέρνουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και την ανακατεύουμε.
2. Ακριβώς πριν σερβίρουμε, βράζουμε τα σπαγετίνι, τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα ξαναστραγγίζουμε.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και τον κομμένο κόλιαντρο.
4. Γαρνίρουμε με κάσιους και κόλιαντρο.

Προηγούμενη Συνταγή 226 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Χαρα Κουναλη 16-05-2008 21:30:16

Παρακαλω αν μπορειται να μου στειλετε καποιες συνταγες για ντιπ με κασιους που την ειδα σημερα το πρωι στην εκπομπη του Παπαδακη αλλα δεν την συγγρατησα αλλα και οτι αλλα ντιπς με κασιους εχετε . Ευχαριστω πολυ Χαρα Κουναλη

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.