1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ βάζουμε τις γαρίδες και τα κρεμμυδάκια στιφάδου σε καυτό ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά. Βγάζουμε τις γαρίδες και τις διατηρούμε ζεστές. 3. Σβήνουμε την κατσαρόλα με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί κατά τι. Προσθέτουμε την κρέμα και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε μέχρι το μίγμα να γίνει ελαφρά παχύρρευστο. Προσθέτουμε το μέλι, τα τοματάκια και τα φύλλα βασιλικού και ανακατεύουμε για να αναμιχθούν καλά. Επαναφέρουμε τις γαρίδες στη σάλτσα και βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 4. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τις γαρίδες και τη σάλτσα και σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα,γαρνίροντας με τα φρέσκα κλαράκια βασιλικού.
Συνταγή 197 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!