500 γρ. μέτριες γαρίδες
2 κουταλιές κρεμμύδια στιφάδου ψιλοκομμένα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/4 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
1,5 φλιτζ. παχιά κρέμα
2 κουταλιές μέλι
650 γρ. τοματάκια
φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα
Αλάτι και πιπέρι
350 γρ. φετουτσίνια
φρέσκα κλαράκια βασιλικού

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΠΡΙ ΑΝ ΚΡΟΥΤ (BRIE EN CROUTE) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ME ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ...
Φετουτσίνια με καπνιστό σολωμό (Ι) ...
Μπουρανί (Σμυρνέϊκο) ...
Μαρούλι με αβοκάντο και καρύδια ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΙΡΦΡΑΙΝΤ ΜΕ ΣΟΣ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ...
ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ NOODLES ...
Σπετζοφάϊ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΝΙΣΟΥΑΖ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΑΡΙ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΟ ...
Φετουτσίνια με σπαράγγια και γαρίδες ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 197 από 422  Επόμενη

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. μέτριες γαρίδες
2 κουταλιές κρεμμύδια στιφάδου ψιλοκομμένα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/4 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
1,5 φλιτζ. παχιά κρέμα
2 κουταλιές μέλι
650 γρ. τοματάκια
φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα
Αλάτι και πιπέρι
350 γρ. φετουτσίνια
φρέσκα κλαράκια βασιλικού

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ βάζουμε τις γαρίδες και τα κρεμμυδάκια στιφάδου σε καυτό ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά. Βγάζουμε τις γαρίδες και τις διατηρούμε ζεστές.
3. Σβήνουμε την κατσαρόλα με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί κατά τι. Προσθέτουμε την κρέμα και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε μέχρι το μίγμα να γίνει ελαφρά παχύρρευστο. Προσθέτουμε το μέλι, τα τοματάκια και τα φύλλα βασιλικού και ανακατεύουμε για να αναμιχθούν καλά. Επαναφέρουμε τις γαρίδες στη σάλτσα και βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
4. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τις γαρίδες και τη σάλτσα και σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα,γαρνίροντας με τα φρέσκα κλαράκια βασιλικού.

Προηγούμενη Συνταγή 197 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.