150 γρ. πράσινες ταλιατέλες
2 φέτες σολομού 150 γρ. κάθε μια
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
100 γρ. τυρί κρέμας σε κομμάτια
100 ml γάλα
1 κουταλάκι χορσράντις
1/2 κουταλάκι άνηθο, φρέσκο σπανάκι για γαρνίρισμα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Φετουτσίνια με καπνιστό σολωμό (Ι) ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΙΙ ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΗΘΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
MΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ...
Πέννες με πράσινα χτένια ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ ...
ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ...
ΟΡΕΚΙΕΤΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΞΙΝΟΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΤΡΕΒΙ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
Σκορδομακάρονα με φρέσκια τομάτα - Μία συνταγή της Σαντορίνης ...
ΛΙΝΓKΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΛΑΖΑΝΙΕΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 221 από 422  Επόμενη

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΧΟΡΣΡΑΝΤΙΣ ΣΟΣ 1 ψήφοι




 

Υλικά

150 γρ. πράσινες ταλιατέλες
2 φέτες σολομού 150 γρ. κάθε μια
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
100 γρ. τυρί κρέμας σε κομμάτια
100 ml γάλα
1 κουταλάκι χορσράντις
1/2 κουταλάκι άνηθο, φρέσκο σπανάκι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Ποσάρουμε το σολομό σε αλατισμένο νερό που σιγοβράζει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνει.
3. Σε ένα άλλο δοχείο και σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε το γάλα και το τυρί κρέμας, μέχρι να λιώσει το τυρί και η σάλτσα να γίνει ομοιόμορφη. Την αφήνουμε μόλις να πάρει βράση και τη βγάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τη χόρσράντις σος από ραπανάκια και το άνηθο.
4. Αφαιρούμε την πέτσα και τα κόκαλα από το σολομό και τον κόβουμε σε μπουκιές.
5. Κατανέμουμε το ζυμαρικό σε δυο πιάτα με το σολομό και τη σάλτσα. Γαρνίρουμε με σπανάκι.

Προηγούμενη Συνταγή 221 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.