6 μεγάλα αβγά σφιχτοβρασμένα, κρυωμένα και καθαρισμένα 1,5 κουταλιά μαγιονέζα 1,5 κουταλιά γιαούρτι 1,5 κουταλάκι σκόνη κάρι 1/2 κουταλάκι κύμινο τριμμένο ή σκόνη Cajun 1 κουταλιά αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ή ένα κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι καυτερή τσίλι σος Για το γαρνίρισμα: Φρέσκο κρεμμυδάκι ή μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα αβγά στη μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τους κρόκους. 2. Βάζουμε τους κρόκους και τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα λιώνουμε μέχρι να γίνουν κρέμα. 3. Γεμίζουμε τα ασπράδια με την κρέμα είτε με το κουταλάκι είτε με σάκο γεμίσματος και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι 6 ώρες σκεπασμένα. 4. Τα γαρνίρουμε πριν σερβίρουμε.
Συνταγή 14 από 30
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!