1. Πλένουμε και στεγνώνουμε 500 γρ φιλέτο από σολομό φρέσκο, το τυλίγουμε σε διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε για 30 λεπτά σrην κατάψυξη. 2. Κόβουμε το φιλέτο σε πολύ λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό από 1 γκρέιπ φρουτ και 2 πορτοκάλια, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού, μισή κουταλιά μέντα ή δυόσμο και μια κουταλιά κρεμμυδόχορτο ψιλοκομμένα, 1 κουταλάκι ζάχαρη, 1 ταμπάσκο και λίγο αλάτι. 3. Ρίχνουμε τη σάλτσα σολομού, σκεπάζουμε την πιατέλα και τη βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Συνταγή 99 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!