Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε με ελάχιστο νερό (τόσο ώστε να μην κολλήσει η κατσαρόλα) τις πιπεριές αφού τις έχουμε κόψει μικρά κομμάτια, και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια,το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Αφού βράσουν καλά, ρίχνουμε μέσα το γαλέο (που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια), και ανακατεύουμε καλά για 2-3 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κόκκινο κρασί. Τέλος, βάζουμε το φαγητό σε ένα ταψί και το αφήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.
Η συνταγή είναι πολύ ενδιαφέρουσα και το φαγητό βγήκε πολύ καλό. Αλλά χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσω αφού δεν αναφέρει τιποτα για λάδι -κατι που εγώ πρόσθεσα και πιστεύω οτι χρειάζεται- και δεν προσδιορίζονται οι βαθμοί στους οποίους πρέπει να ψηθεί. Το εβαλα τυχαία στους 180 αλλα τελικά χρειαστηκε παραπανω και χρόνο και βαθμούς. Το φαί έχει πολλά υγρά και νομίζω οτι είναι καλύτερα να το αφήσουμε να πιει τα περισσότερα. Εν ολίγοις, βρίκα υπερβολικά απλή την εκτέση και με εφερε αντιμέτωπη με διαφορα απρόοπτα...
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!