1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο στο λάδι. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το αλεύρι και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα επόμενα 7 συστατικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Χύνουμε τη σάλτσα σε ένα ταψί ενδεικτικών διαστάσεων 30Χ20Χ5 εκ. (Μπορούμε να το φυλάξουμε στο ψυγείο μέχρι την κανονισμένη ώρα, αν θέλουμε, και το βγάζουμε από το ψυγείο 1 ώρα πριν το σερβίρισμα.) 2. Κάνουμε στη σάλτσα 6 χαραγές και σπάζουμε από ένα αβγό μέσα στην κάθε μια. Ρίχνουμε από πάνω το τυρί, τις ελιές και τα κρεμμυδάκια και ψήνουμε στους 175οC για 15 λεπτά ή μέχρι να πήξουν τα αβγά. Σερβίρουμε αμέσως.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!