1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο, την πιπερόριζα και το καλαμπόκι. Ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε και ζεσταίνουμε σε αρκετά δυνατή φωτιά, κρατώντας το σκέπασμα και κουνώντας την κατσαρόλα, μέχρι να σταματήσει το σκάσιμο του καλαμποκιού. Βάζουμε το καλαμπόκι σε μια πιατέλα, πετώντας όσο δεν έχει σκάσει. 2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το υπόλοιπο σκόρδο και την τσίλι σος. Επαναφέρουμε το καλαμπόκι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε, ώσπου να καλυφθεί ομοιόμορφα από το μίγμα. Προσθέτουμε μαϊντανό και αλάτι κατά τη γεύση και ανακατεύουμε καλά. 3. Το σερβίρουμε ζεστό ή κρύο σε πιάτο.
Συνταγή 20 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Εύα 07-06-2009 04:52:03
Εγώ μπορώ να φτιάξω τηγανιτά ποπ-κορν
λιζα 18-09-2008 06:00:16
χρειαζομαι μια γρηγορη και διαιτητικη συνταγη για ποπ-κορν... νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει και με ελαιολαδο αλλα το προσπαθησα και ηταν σκετη αποτυχια |-( δεν ξερω ισως δεν τα αφησα τα καλαμποκια για πολυ ωρα... παντωσ ενα ειναι σιγουρο... μου καηκαν κι εκανα ποση ωρα για να πλυνω την κατσαρολα...
οποιος ξερει παρακαλω ας τη μοιραστει μαζι μου... ευχαριστω
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!