2 φάκελοι ζελατίνη χωρίς γεύση
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κονσέρβες (450 γρ συνολικά) σολομός στραγγισμένος (φυλάμε το υγρό του)
3/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/4 φλιτζάνι χυμός λεμονιού
1 μίσχος σέλερι κομμένος σε μήκη των 10 εκ.
2 κουταλάκια άνηθο φρέσκο
1 κουταλάκι αλάτι
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
½ μέτριο αγγούρι ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και κομμένο στα τέσσερα
λίγο πιπέρι καγιέν

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Σκορδομακάρονα με φρέσκια τομάτα - Μία συνταγή της Σαντορίνης ...
ΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΥΡΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΨΑΡΙ ΜΠΙΑΝΚΟ ...
Μια γρήγορη σάλτσα ...
ΡΑΪΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
ΠΑΤΕ ΤΟΝΟΥ ΙΙ ...
ΠΟΠΚΟΡΝ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΥΡΑ ...
ΨΑΡΙ ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΤΟΝΟ Ή ΞΙΦΙΑ Ή ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ) ...
ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΗ ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΝΟΥΝΤΛ ...
ΠΕΣΚΑΝΤΡΙΤΣΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
Γλυκό Αλεξάντρας ...
ΠΑΤΕ ΕΛΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ...
Ζωμός από γαρίδες και καβούρι ...
Κοτόπουλο Κοκκινιστό ...
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΣΥΚΩΤΙ ΚΟΤΑΣ ...
Ρέγκα σαγανάκι ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ PESTO ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ...
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (Escargots a l’ amour)...
Φαρφάλες με καπνιστό σολωμό ...
ΝΟΥΝΤΛ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ...

Συνταγές » Ορεκτικά
Προηγούμενη Συνταγή 27 από 45  Επόμενη

ΜΟΥΣ ΣΟΛΟΜΟΥ 0 ψήφοι




 

Υλικά

2 φάκελοι ζελατίνη χωρίς γεύση
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κονσέρβες (450 γρ συνολικά) σολομός στραγγισμένος (φυλάμε το υγρό του)
3/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/4 φλιτζάνι χυμός λεμονιού
1 μίσχος σέλερι κομμένος σε μήκη των 10 εκ.
2 κουταλάκια άνηθο φρέσκο
1 κουταλάκι αλάτι
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
½ μέτριο αγγούρι ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και κομμένο στα τέσσερα
λίγο πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση
1. Σε μια μέτρια κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζελατίνη πάνω στο υγρό του σολομού μαζί με αρκετό νερό ώστε το σύνολο να είναι 1 φλιτζάνι Το αφήνουμε για 1 λεπτό να ζεσταθεί. Το ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζελατίνη, περίπου για 5 λεπτά.
2. Βάζουμε στο μπλέντερ το διάλυμα ζελατίνης, τα λαχανικά, την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού και τα λιώνουμε στη μεγάλη ταχύτητα. Προσθέτουμε το σολομό, το άνηθο και το αλάτι και τα λιώνουμε μαζί. Χύνουμε το μίγμα σε μια φόρμα ή μπολ των 5,5 φλιτζάνια μέχρι να σφίξουν.

Προηγούμενη Συνταγή 27 από 45  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.