1. Αναμιγνύουμε το κέτσαπ, το τυρί κρέμας, το λεμόνι, τη Γούστερσος, το Tabasco, το αλάτι και το πιπέρι, σκεπάζουμε το μίγμα και το αφήνουμε για 1 περίπου ώρα. 2. Ακριβώς πριν σερβίρουμε, κόβουμε με το κουτάλι τα αβοκάντο σε μεγάλα κομμάτια. Χωρίζουμε το μαρούλι και το βάζουμε στον πάτο από ποτήρια του cocktail. Απλώνουμε τα κομμάτια του αβοκάντο πάνω στο μαρούλι και ρίχνουμε από πάνω κουταλιές από τη σως. Γαρνίρουμε με το κομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.
Συνταγή 35 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!