1. Πλένουμε το σπανάκι και το κόβουμε σε λωρίδες πλάτους 2,5 εκ. αφαιρώντας τους χοντρούς μίσχους. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. 2. Στο μεταξύ κόβουμε το τζίντζερ σε λωρίδες πάχους 3 χιλ. περίπου, το βάζουμε στο τηγάνι και σιγοτηγανίζουμε για άλλα 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε το τσίλι, την κουρκούμη, το γκαράμ μασάλα, τους σπόρους και τον αλεσμένο κολίαντρο, το κίμινο, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρεύουμε για 1 ακόμη λεπτό.Προσθέτουμε το σπανάκι και το ανακατεύουμε, για να καλυφθεί από το μίγμα των λαχανικών. Προσθέτουμε τις τομάτες με το χυμό τους και το αφήνουμε να πάρει βράση ανακατεύοντας. Βάζουμε αρκετό βραστό νερό, ώστε να μην κολλήσει το σπανάκι στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε για 5-10 λεπτά, μέχρι να γίνουν το σπανάκι και οι τομάτες. Το σερβίρουμε καυτό.
Συνταγή 12 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!