1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 C 2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, την ζάχαρη, την γαλέτα τα αυγά και την κανέλλα. 3. Παίρνουμε ένα ένα φύλλο το ραντίζετε με βούτυρο και το διπλώνουμε στη μέση. Βάζουμε λίγη γέμιση στη μια άκρη, διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα να κλείσει η γέμιση και μετά ρολάρουμε για να κάνουμε την φλογέρα. 3. Βουτυρώνουμε το ταψί και τοποθετείτε τη μία δίπλα στην άλλη, ραντίζοντας με λίγο βούτυρο και νερό. Ψήνουμε για ½ ώρα περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει, σκεπάζετε και το αφήνετε 24 ώρες. 4. Φτιάχνουμε το σιρόπι: Βάζουμε το νερό να βράσει με τη ζάχαρη και τα μυρωδικά, αφήνουμε να βράσει για 5-10 λεπτά. Αφαιρούμε τα μυρωδικά και περιχύνετε τις φλογέρες.
Συνταγή 25 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!