1 πακέτο φύλλο
2 1/2 φλιτζ. καρυδόψιχα ψιλοκοπανισμένη
1 1/2 φλιτζ. γαλέτα
3/4 φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. βούτυρο
1 κουταλάκι κανέλα
2 αυγά
3 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
2 1/2 φλιτζ. νερό
1 ξυλαράκι κανέλλα
φλούδα λεμονιού
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑ ΡΕΓΓΑΣ, ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΜΟΥΣ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ...
ΚΕΪΚ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΖΟΥΓΕΣ ...
Κρύα μελιτζάνα πικάντικη ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ...
ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ...
ΚΡΕΠΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΡΥΖΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ...
Μελιτζάνες Ιμαμ-Μπαϊλντί ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΧΙΝΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ...
Σπαγγέτι με ντοματίνια ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ...

Συνταγές » Λέσχης ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
Προηγούμενη Συνταγή 25 από 125  Επόμενη

Φλογέρες 7 ψήφοι




 

Υλικά

1 πακέτο φύλλο
2 1/2 φλιτζ. καρυδόψιχα ψιλοκοπανισμένη
1 1/2 φλιτζ. γαλέτα
3/4 φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. βούτυρο
1 κουταλάκι κανέλα
2 αυγά
3 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
2 1/2 φλιτζ. νερό
1 ξυλαράκι κανέλλα
φλούδα λεμονιού
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού

Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 C
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, την ζάχαρη, την γαλέτα τα αυγά και την κανέλλα.
3. Παίρνουμε ένα ένα φύλλο το ραντίζετε με βούτυρο και το διπλώνουμε στη μέση. Βάζουμε λίγη γέμιση στη μια άκρη, διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα να κλείσει η γέμιση και μετά ρολάρουμε για να κάνουμε την φλογέρα.
3. Βουτυρώνουμε το ταψί και τοποθετείτε τη μία δίπλα στην άλλη, ραντίζοντας με λίγο βούτυρο και νερό. Ψήνουμε για ½ ώρα περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει, σκεπάζετε και το αφήνετε 24 ώρες.
4. Φτιάχνουμε το σιρόπι: Βάζουμε το νερό να βράσει με τη ζάχαρη και τα μυρωδικά, αφήνουμε να βράσει για 5-10 λεπτά. Αφαιρούμε τα μυρωδικά και περιχύνετε τις φλογέρες.

Προηγούμενη Συνταγή 25 από 125  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.