1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C. 2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βάζουμε σε ένα μπολ. 3. Ζεσταίνουμε το λάδι μέχρι να καπνίσει και το ρίχνουμε στο αλεύρι. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο και το τρίβουμε με τα χέρια να μην σβολιάσει. 4. Βάζουμε σε ένα μπολ το ζεστό νερό, ρίχνουμε το πετιμέζι, τη ζάχαρη και την αμμωνία και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μίγμα στο αλεύρι, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα. Ζυμώνουμε πολύ καλά και πλάθουμε τα κουλούρια. 5. Ψήνουμε για 20 λεπτά.
Συνταγή 39 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!