ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ |
|
margarita 30-10-2009 21:14:21 |
μην το συνεχίζετε βρε παιδιά με "αθηναίους" "επαρχιώτες" !!! κούρασε πιά! Η σελίδα φιλοξενεί άλλα !
|
kiki 25-10-2009 05:26:24 |
loipon to ekmek einai tourkiko, h sintagi den thelei poli siropi to tzan fystiki kai to amygdalo dynoun ontws teleia geysh. H alitheia einai oti i gnwmh twn athinaiwn (osoi vevaia einai pragmati athinaioi) oti oi eparxiwtes einai kompleksikoi enw oi athinaioi akomplexaristoi???? XAXAXAXAXAXA!!!! :P
|
εφη 24-10-2009 06:51:46 |
εγω δεν φτιαχνω ποτε κατι απο συνταγη που δεν εχει φωτογραφεια. θελω να ξερω πως μοιαζει και εχω την αισθηση οτι το φαγητο/γλυκο δεν εχει ωραια εμφανιση για αυτο τον λογο δεν εβαλαν.
|
despoina 20-10-2009 23:06:53 |
το εκμέκ κανταϊφι λέγεται έτσι γιατί το μαλλί (κανταϊφι) όταν το σιροπιάσεις γίνεται συμπαγές σαν ψωμί, όποιος λοιπόν γράφει με σκοπό να προσβάλει τους άλλους καλό θα ήταν να μένει μακρυά από κοινωνικούς διαλόγους. Φιλιά πολλά από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη και μην πτοείστε κομπλεξικοί υπάρχουν παντού. Ευχαριστούμε για την συνταγή
|
margarita 19-10-2009 22:44:44 |
to glyko me ayti ti sintagi to exo kanei polles fores kai to apotelesma einai teleio.
|
xara 19-10-2009 01:32:30 |
Αυτη την συνταγη για το εκμεκ την εχεις φτιαξει ποτε?.Λαθος σειρα ολα λαθος που θελει μια ωρα για να τα γραφω.
|
pineth nitsa 02-07-2009 08:39:23 |
ευχαριστω για την απαντησηθα δοκιμασω
|
διονυσια 20-05-2009 04:59:04 |
το αγαπημενο μου γλυκο το εφτιαξα και ειναι υπεροχο.ευχαριστω πολυ για τη συνταγη.πανω απο την σαντυγη προσθεσακαι καβουρδισμενο αμυγδαλακι
|
19-05-2009 10:53:48 |
poly oraio!symfono me thn margarita theotokatoy...oi kaboyrntismenoi ksiroi karpoi k h kanela dinei poly oraia geysh
|
ΤΟΝΙΑ 23-04-2009 21:54:22 |
Μπράβο για την υπέροχη συνταγή.Την έκανα και όλοι ενθουσιάστηκαν.Εμείς οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ είμαστε προχωρημένοι και χωρίς κόμπλεξ.Πάντα η επαρχία θα έχει το πρόβλημα!!!
|
Μαργαρίτα 23-04-2009 02:02:55 |
Αρη,Μαρία γιατί τέτοιες κακίες? οπως και να λέγεται είναι ενα ωραίο γλυκό.Ψάξτε για πιό όμορφα πράγματα και θέματα να συνδιαλέγεστε. Η σελίδα έχει τόση ομορφιά!
|
Φανή 23-04-2009 01:16:07 |
Αρη,μπράβο,έχεις απόλυτο δίκηο.Συμφωνώ μαζί σου.
|
Μαρία 19-04-2009 07:05:44 |
Αγαπητέ βασίλη, πολύ ωραίες οι πληροφορίες που μας δίνεις και με πολύ ευγενικό τρόπο. Όλοι εμείς οι "κωλοαθηναίοι" σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες παρατηρήσεις σου. Θα πρεπε όμως να σου πω ότι οι ονομασίες των φαγητών και των γλυκών όπως και πολλών άλλων όρων (όχι απαραίτητα συνδεδεμένων με την κουζίνα) αλλάζουν καθώς περνούν τα χρόνια. Για παράδειγμα το μπιφτέκι προέρχεται από τις αγγλικές λέξεις beef (μοσχάρι) και steak (μπριζόλα) δηλαδή μοσχαρίσια μπριζόλα, και τι σημαίνει αυτό ότι θα μετονομάσουμε το μπιφτέκι; Τα μαυλά των ανθρώπων και οι ομπρέλες λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά.
Αυτά από τους κωλοαθηναίους με αγάπη προς τους επαρχιότες φίλους μας, γιατί εμείς οι άνθρωποι των πόλεων δεν πάσχουμε από τέτοιου είδους κόμπλεξ. !ο))
|
Aris 14-02-2009 09:25:32 |
re vlakes, to ekmek den einai gluko, ti siropia kai malakies, ekmek sta tourkika tha pei psomi, den uparxei ekmek kantaifi, ti athinaikes vlakeis einai autes?? akou ekei ekmek kantaifi, koloathinaioi
|
βασιλης 13-01-2009 12:43:21 |
συγχαρητηρια για την συνταγη αλλα εχω μια απορια...οταν λες φλιτζανι τι μεγεθως εννοεις ποσα ml?
ευχαριστω πολυ!
|
Βασιλική 30-12-2008 21:02:41 |
Τέλεια συνταγή συγχαρητήρια! Εγώ αντικατέστησα το κανταΐφι με τσουρέκι και έγινε φανταστικό και πολύ πιο γρήγορο!!
|
YumYum editor 17-11-2008 09:19:41 |
Ευχαριστούμε για τα σχόλια και τη βοήθεια! Καλή όρεξη :)
|
Μαργαρίτα 13-11-2008 19:43:40 |
προφανώς Φανή είναι η ζάχαρη της κρέμας
|
Φανή 13-11-2008 06:35:37 |
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση αλλά δεν με κάλυψες Βαγγέλη.Ξέρω ότι εννοείς τα τρία τέταρτα του φλυτζανιού.Αυτό που δεν ξέρω είναι τι έχει μέσα το φλυτζάνι.Ρίξε μια ματιά στην συνταγή.Κάτι λείπει νομίζω.
Ευχαριστώ
|
Βαγγέλης 13-11-2008 00:41:09 |
Καλησπέρα :) Είναι τα τρία τέταρτα του φλιτζανιού
|
Φανή 13-11-2008 00:36:03 |
Στο εκμέκ κανταιφι το πρώτο υλικό που λέει ''34 φλυτζάνι'' τι είναι?
|
ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑ 28-10-2008 04:15:30 |
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΕΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟΥΡΣΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
|
ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 19-10-2008 21:39:08 |
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΡΚΕΙ
|
ΜΑΡΙΝΑ και ΣΑΜΠΡΙΝΑ 16-07-2008 22:10:11 |
ΤΕΛΕΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ!!
|
YumYum Editor 05-06-2008 20:46:06 |
Συγχαρητήρια! Μην περιορισθείτε στην τυφλή προσκόλληση στις συνταγές μαγειρικής που σας δίνουμε εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος. Παίξτε με τις ποσότητες (σε αντίθεση με τα γλυκά, οι ποσότητες εδώ δεν έχουν αποφασιστική επίδραση στο αποτέλεσμα), με τα μπαχαρικά, τα λαχανικά, τα μυρωδικά, τα φρούτα, τα είδη ζυμαρικού κλπ. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας, τη διαίσθησή σας, τις όποιες εμπνεύσεις σας, τις διαστροφές σας. Και προπαντός απαλλαγείτε από τις γευστικές προκαταλήψεις και τις αναστολές. Μην πείτε ποτέ «αυτό δεν πάει μ’ εκείνο». Απλά δοκιμάστε αν πάει. Τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα εν γένει και τα γευστικά δημιουργήματα ιδιαιτέρως παράγονται από ελεύθερους ανθρώπους και μόνο.
Όσο για μας, είμαστε έτοιμοι να σταθούμε δίπλα σας. Να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και να σας περάσουμε τη δική μας εμπειρία. Κι όσο για την ανταμοιβή σας; Θα την δείτε στα μάτια των φίλων σας ή τουλάχιστον εκείνων των φίλων σας που είναι το ίδιο ελεύθεροι με σας.
|
Μαργαρίτα Θεοτοκάτου 04-06-2008 04:07:11 |
πολύ καλό και δροσιστικό, Επίσης ανάμεσα από το κανταίφι και την κρέμα πασπαλιστή κανέλλα και αμύγδαλο καβουρντισμένο ή φυστίκι, Κι εγώ βρίσκω το σιρόπι λίγο, θάλεγα δύο ποτ. ζάχαρη ενάμισυ νερό
|
χατικλεια κυριακιδου 23-05-2008 02:02:48 |
πάρα πολύ καλή συνταγή και εύκολη.απλά αν θέλετε το συνοδεύετε και με παγωτό.
|
11-01-2008 01:30:51 |
katapliktiko
|
barbie 09-11-2007 06:44:25 |
Πολύ ωραία συνταγή. Απλά θεωρώ ότι το σιρόπι είναι λίγο...
|