1. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε. Ρίχνουμε το χταπόδι και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα, τον πελτέ και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του. 2. Όταν είναι έτοιμο βγάζουμε το χταπόδι και προσθέτουμε 2 φλιτζ. νερό. Μόλις βράσει ρίχνουμε το μακαρονάκι και αφήνουμε να βράσει. Μόλις γίνει και το μακαρονάκι, ψιλοκόβουμε το χταπόδι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Συνταγή 76 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!