500 γρ τρυφερά φιλέτα στρουθοκαμήλου (περίπου 4 εκ. πάχος)
Μαρινάδα:
2/3 φλιτζ. ξίδι βαλσάμικο
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουταλιές σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά δεντρολίβανο λιωμένο
1 κουταλιά φύλλα θυμαριού
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΣΙΝΙ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ...
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ...
ΚΑΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ...
ΡΟΔΕΛΕΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΝΤΙΠ ΦΕΤΑΣ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΑΥΓΑ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ...
ΓΙΟΥΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ...
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ AIOLI ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ...
ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ BOURBON...
ΜΟΥΣ ΣΥΚΟ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ...
ΚΡΥΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ (VITELLO TONNATO)...
Κουλούρια Σουσαμένια...

Συνταγές » Λέσχης ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
Συνταγή 1 από 125  Επόμενη

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΗ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ3 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ τρυφερά φιλέτα στρουθοκαμήλου (περίπου 4 εκ. πάχος)
Μαρινάδα:
2/3 φλιτζ. ξίδι βαλσάμικο
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουταλιές σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά δεντρολίβανο λιωμένο
1 κουταλιά φύλλα θυμαριού
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο

Εκτέλεση

1. Αναμιγνύουμε τα συστατικά της μαρινάδας σε μια πλαστική σακούλα, προσθέτουμε το κρέας και το γυρίζουμε για να καλυφθεί καλά. Ασφαλίζουμε τη σακούλα και αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα, γυρίζοντάς την που και που.
2. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα,την οποία πετάμε. Βάζουμε το κρέας στη σχάρα ενός γκριλ, ώστε η επιφάνειά του να απέχει 8-12 εκ. από τη φωτιά. Ψήνουμε για 26-31 λεπτά για μέτριο-άψητο προς μέτριο, γυρίζοντάς το μια φορά. Το κόβουμε σε φέτες.

Συνταγή 1 από 125  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.