1. Αναμιγνύουμε τα συστατικά της μαρινάδας σε μια πλαστική σακούλα, προσθέτουμε το κρέας και το γυρίζουμε για να καλυφθεί καλά. Ασφαλίζουμε τη σακούλα και αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα, γυρίζοντάς την που και που. 2. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα,την οποία πετάμε. Βάζουμε το κρέας στη σχάρα ενός γκριλ, ώστε η επιφάνειά του να απέχει 8-12 εκ. από τη φωτιά. Ψήνουμε για 26-31 λεπτά για μέτριο-άψητο προς μέτριο, γυρίζοντάς το μια φορά. Το κόβουμε σε φέτες.
Συνταγή 1 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!