Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις τηγανίζουμε ελαφρά σε λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν αλλά να μην λιώσουν. Σε μία χύτρα βάζουμε το κρέας να ροδοκοκκινίσει και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το λάδι. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την πάστα και τον μαϊντανό. Μαγειρεύουμε ώσπου να μαλακώσει το κρέας. Στο τέλος προσθέτουμε τις μελιτζάνες και μαγειρεύουμε για άλλα 5-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και οι μελιτζάνες.
Συνταγή 163 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
διονυσια 16-05-2009 04:40:05
μου αρεσει πολυ αυτο το φαγητο αλλα το κανω στη γαστρα οπως η νανσυ και η dialekti γινεται πολυ νοστιμο και πιο ελαφρυ
Νάνσυ 21-05-2008 07:15:20
Μπορει να γίνει πολύ ωραίο στην γάστρα με προσθήκη 200 γρ φέτας κομένη σε κύβους 3χ3
dialekti 31-08-2007 23:27:35
ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!