Λάδι για τη φριτέζα
1 φλιτζάνι τσαγιού Καλαμποκάλευρο
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά.
1/4 κουταλιά Θυμάρι
1/4 κουταλιά μοσχοκάρυδο
3 μεγάλα ολόκληρα στήθη Κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα,
χωρίς πέτσα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλες μπουκιές.
1 φλιτζάνι Αλεύρι
4 Αυγά χτυπημένα
1 κουταλιά Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
· Προθερμαίνουμε το λάδι στη φριτέζα ή σε βαθύ τηγάνι.
· Ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο με τη φρυγανιά, τα αρωματικά και τα μπαχαρικά σε ένα μεγάλο μπολ.
· Βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε κατσαρόλα με νερό να τα σκεπάζει και τα βράζουμε για 5 λεπτά.
· Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου τα βουτάμε στο αυγό στην φρυγανιά και κατόπιν τα τηγανίζουμε για 6
- 7 λεπτά.
Συνταγή 162 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
μαιρη 05-02-2009 00:47:42
αν τα κανω στον φουρνο ποση ωρα θελουν?
ΝΤΙΝΑ 15-11-2007 00:47:20
πολύ ωραία συνταγή
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!