Ένα γλυκάκι που κάνει πιο αισθησιακό το τετ-α-τετ σας. Υπαινικτικό, ενεργοφόρο και ελαφρό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή. Δοκιμάστε το με αισθησιακή ηδονή, καθώς θα κοιτάτε στα μάτια ο ένας τον άλλο, ψιθυρίζοντας τρυφερές φράσεις όπως "siu timtim", δηλ. "σ’ αγαπώ, γλύκα μου" στα κινέζικα. Θα φτάσετε στον έβδομο ουρανό!
Υλικά
2 μπανάνες μεγάλες και ώριμες
250 γρ. κοινό γιαούρτι πλήρες
50 γρ. σιρόπι από σφεντάμι (maple syrup)
75 γρ. ζάχαρη
Χυμός 1/2 λεμονιού
1 κουταλάκι βανίλια
3 κεράσια μαρασκίνο για διακόσμηση
Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε τη σάρκα από τις μπανάνες και τυλίγουμε τις φλούδες σε μεμβράνη για να αποφύγουμε την οξείδωση.
2. Βάζουμε τις μπανάνες στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά και τα πολτοποιούμε καλά.
3. Φτιάχνουμε παγωτό ως συνήθως στην παγωτομηχανή ή παγώνοντας στην κατάψυξη σε μεγάλο μεταλλικό μπολ ανακατεύοντας συχνά.
4. Μόλις γίνει το παγωτό, το βάζουμε μέσα στις φλούδες μπανάνας και τις διακοσμούμε κατά το γούστο μας με τα μαρασκίνο.
Συνταγή 10 από 17
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!