Ζεσταίνουμε λάδι σε μια μεγάλη βαριά κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ρίγανη και τους πιπερόσπορους και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις τομάτες με το χυμό τους και τις δυο ελιές, σιγοβράζουμε μέχρι η σάλτσα να αρχίσει να πήζει, περίπου για 8 λεπτά. Προσθέτουμε το ζυμαρικό και 1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθεί καλά το ζυμαρικό από τη σάλτσα. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση και μεταφέρουμε το ζυμαρικό σε ένα μεγάλο ρηχό μπολ. Σερβίρουμε και ο καθένας βάζει πρόσθετη παρμεζάνα κατά τη γεύση του.
Συνταγή 98 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!