Σοτάρετε το κρεμμύδι και τις ψιλοκομμένες πιπεριές σε 5-6 κουταλιές καλαμποκέλαιο για 20-25 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι που οι πιπεριές να μαλακώσουν και να είναι σχεδόν έτοιμες. Ενώ όσο βράζουν μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε και λίγο νερό. Σε άλλη κατσαρολίτσα σοτάρετε τον κύβο, με τις άλλες 3 κουταλιές λάδι, προσθέτετε αλατοπίπερο, ζάχαρη και το χυμό ντομάτας. Αφήνετε όλα να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε τελευταία τις πιπεριές και το νερό και βράζετε άλλα 15 λεπτά τη σάλτσα (να είναι παχύρρευστη). Βράζετε, σουρώνετε το κοφτό, το βουτυρώνετε και το περιχύνετε με τη σάλτσα και το τυρί. Ανακατεύετε πολύ καλά και σερβίρετε αμέσως.
Συνταγή 99 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!