100 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια κομμένες
2 φιλέτα αντζούγας αφαλατωμένα και καθαρισμένα
1 κουτ. σούπας κάπαρη από βαζάκι με άλμη
1 κομματάκι πεπεροντσίνο
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
1 τομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη
ελαιόλαδο
αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ MOZZARELLA ...
ΣΟΥΠΑ ΧΟΝΤΡΟΜΠΙΓΟΥΛΗ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΜΠΛΕ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΡΧΑΤ (Luohan Daxia) ...
ΝΤΙΠ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΡΥΖΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ...
ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΣΟΣ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ ΜΕ NOCCIOLE ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΤΑ ...
Ξιφίας με ζυμαρικό αλα σικελικά ...
Πέννες με χτένια, τομάτες και βασιλικό ...
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ...
Κοκορέτσι ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ( Riso all' Aglio)...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 1 ...
ΠΙΛΑΦΙ ΑΤΖΕΜ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΜΑΡΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ (Τοσκάνη) ...
Λιγκουίνια με γαρίδες και σκόρδο ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 206 από 301  Επόμενη

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ 1 ψήφοι




 

Υλικά

100 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια κομμένες
2 φιλέτα αντζούγας αφαλατωμένα και καθαρισμένα
1 κουτ. σούπας κάπαρη από βαζάκι με άλμη
1 κομματάκι πεπεροντσίνο
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
1 τομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη
ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση
Κόβουμε τις ελιές και την κάπαρη και ψιλοκόβουμε τα φιλέτα αντζούγας. Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε μερικές κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με τις σκελίδες του σκόρδου και το πεπεροντσίνο. Πετάμε το σκόρδο και το πεπεροντσίνο όταν θα έχει ευωδιάσει το λάδι και βάζουμε στην κατσαρόλα τα φιλέτα αντζούγας. Διατηρώντας τη φωτιά χαμηλή, ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι. Αναμιγνύουμε την κάπαρη με τις ελιές, ανακατεύουμε, αφήνουμε να ζεσταθεί και να ομογενοποιηθεί το μίγμα και μετά το χύνουμε στο ζυμαρικό.

Προηγούμενη Συνταγή 206 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

giota 28-05-2008 04:43:51

πολυ νοστιμη μου ακουγεται.. θα την φτιαξω κι εγω :)

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.