500 γρ ζυμαρικό βίδες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές βούτυρο
300 γρ κορυφές από φρέσκα σπαράγγια (2,5 εκ.)
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, κομμένες φέτες
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1/2 φλιτζάνι κασέρι ή παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι φρεσκοκοπανισμένοι.

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΟΙΝΙΚΟΔΕΝΤΡΟΥ ...
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ VINDALOO ...
Μελιτζάνες παπουτσάκια...
ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ...
ΨΗΤΟ ΤΥΡΙ ΜΠΡΙ ...
ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ ...
ΠΕΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ...
Ψαρόσουπα ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ AIOLI ...
Λαζάνια με θαλασσινά ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡΟ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΤΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ...
Παγωτό καϊμάκι με μαστίχα Χίου...
Σούπα αγγουριού με σολωμό ...
...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
ΛΙΝΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ...
ΝΟΥΝΤΛ ΜΕ ΚΑΣΙΟΥΣ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
Σολομός με πικάντικη σος αγγουριού και κριθαράκι με μυρωδικά ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 81 από 301  Επόμενη

ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ ζυμαρικό βίδες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
4 κουταλιές βούτυρο
300 γρ κορυφές από φρέσκα σπαράγγια (2,5 εκ.)
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, κομμένες φέτες
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1/2 φλιτζάνι κασέρι ή παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι φρεσκοκοπανισμένοι.

Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το σπαράγγι και σοτάρουμε για λίγο – περίπου για 4 λεπτά.
3. Στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το αναμιγνύουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σπαράγγι, το βούτυρο, τις ελιές, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
4. Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 81 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.