Ρίχνεις τις ίνες κρόκου μέσα σε ένα μικρό μπολ, ρίχνεις το βραστό νερό και το μουσκεύεις για 5 λεπτά. Στεγνώνεις τα στήθη κοτόπουλου με χαρτί κουζίνας και τους κάνεις χαρακιές με κοφτερό μαχαίρι βάθους 1,5 εκ και μήκους 2,5 εκ.. Ανακατεύεις το χυμό λεμονιού με το αλάτι και αλείφεις το κοτόπουλο σπρώχνοντας το μίγμα στις χαρακιές. Βάζεις το κοτόπουλο σε ένα δοχείο, ρίχνεις και τον κρόκο που έχει μουσκέψει με το νερό του και το αφήνεις για 30 περίπου λεπτά. Βάζεις τον κολίαντρο και το κίμινο μέσα σε ένα μικρό στεγνό δοχείο και τα καβουρδίζεις σε μέτρια φωτιά για ένα λεπτό κινώντας το σταθερά. Αλέθεις τους σπόρους μέσα σε μπλέντερ μαζί με το τζίντζερ, το σκόρδο και 1,5 κουταλιά από το γιαούρτι και τα δουλεύεις στην υψηλή ταχύτητα, ώσπου το μίγμα να γίνει μια λεπτή κρέμα. Το ρίχνεις μέσα σε ένα μπολ και προσθέτεις το υπόλοιπο γιαούρτι, το χρώμα και το πιπέρι καγιέν. Απλώνεις το μίγμα πάνω στο κοτόπουλο, σκεπάζεις το δοχείο και το αφήνεις 24 ώρες στο ψυγείο ή 12 ώρες έξω. Προθερμαίνεις το...
Συνταγή 73 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!