350 γρ. φετουτσίνια
2 κουταλιές μαργαρίνη
500 γρ. καρότα μικρά
2 κουταλάκια σκόρδο ψιλοκομμένο
300 γρ. κρεμμυδάκια μαργαριτάρι, κατεψυγμένα ή από βαζάκι
320 γρ. ζωμός βοδινού συμπυκνωμένος
500 γρ.φιλέτο μοσχαρίσιο ή μπριζόλα κομμένο σε μπουκιές του 1,5 εκ.
1/3 φλιτζ. ξηρό κόκκινο κρασί, π.χ. cabernet sauvignon
1/4 φλιτζ. αλεύρι γενικής χρήσης
1,5 κουταλάκι θυμάρι ξηρό
1/2 κουταλάκι αλάτι
θυμάρι φρέσκο κομμένο ή μαϊντανός (προαιρ.)
1/2 κουταλάκι πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ (Scampi alla Veneziana)...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΑΡΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ...
ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ...
Γιουβαρλάκια με σάλτσα...
MΑΥΡΕΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑΔΙΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΞΥΣΜΑ ΠOΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΙ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΣ ΜΟΡΝΕ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ...
Μπακαλιάρος Πλακί ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ CAESAR ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ...
ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΠΑΡΗ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΖΟΥΓΕΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ (SPICED ΡΟΤΑΤΟ BITES) ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες ΙΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΤΡΕΒΙ ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ...
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΕΝΤΙ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΧΙΒΑΔΕΣ MANHATTAN ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 74 από 124  Επόμενη

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΟΝ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ 0 ψήφοι




 

Υλικά

350 γρ. φετουτσίνια
2 κουταλιές μαργαρίνη
500 γρ. καρότα μικρά
2 κουταλάκια σκόρδο ψιλοκομμένο
300 γρ. κρεμμυδάκια μαργαριτάρι, κατεψυγμένα ή από βαζάκι
320 γρ. ζωμός βοδινού συμπυκνωμένος
500 γρ.φιλέτο μοσχαρίσιο ή μπριζόλα κομμένο σε μπουκιές του 1,5 εκ.
1/3 φλιτζ. ξηρό κόκκινο κρασί, π.χ. cabernet sauvignon
1/4 φλιτζ. αλεύρι γενικής χρήσης
1,5 κουταλάκι θυμάρι ξηρό
1/2 κουταλάκι αλάτι
θυμάρι φρέσκο κομμένο ή μαϊντανός (προαιρ.)
1/2 κουταλάκι πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό. Στα 5 τελευταία λεπτά προσθέτουμε τα καροτάκια.
2. Στο μεταξύ αποψύχουμε τα κρεμμυδάκια στα μικροκύματα ή σε ένα μπολ με χλιαρό νερό και τα στραγγίζουμε. Αν είναι από βαζάκι, τα ξεπλένουμε καλά με νερό και τα στραγγίζουμε.
3. Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε μια πλαστική σακούλα. Προσθέτουμε το μισό κρέας και το κουνάμε ώστε να καλυφθεί.
4. Λιώνουμε 1 κουταλιά μαργαρίνη σε μια μεγάλη, βαθιά, αντικολλητική κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το αλευρωμένο κρέας. Ροδίζουμε το κρέας γρήγορα γυρίζοντας τα κομμάτια μια φορά, για 2 λεπτά. Τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και τα βάζουμε στην άκρη.
5. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για το άλλο μισό κρέας.
6. Βάζουμε το σκόρδο στους χυμούς της κατσαρόλας και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας που και που. Προσθέτουμε και ότι αλεύρι απέμεινε και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το ζωμό βοδινού, τα κρεμμυδάκια, το κρασί και το θυμάρι στην κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει βράση. Ρίχνουμε μέσα το κρέας. Το σιγοβράζουμε ξεσκέπαστο για 4 περίπου λεπτά ή μέχρι τα κομμάτια του κρέατος να είναι ροδαλά στο εσωτερικό και η σάλτσα να έχει πήξει κατά τι.
7. Στραγγίζουμε το ζυμαρικό και τα καρότα και τα απλώνουμε σε ρηχά μπολ σούπας. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα κρέατος και ρίχνουμε φρέσκο θυμάρι ή μαϊντανό, αν θέλουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 74 από 124  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.