1.Καθαρίζετε και πλένετε τις σουπιές αφαιρώντας το μεσαίο κόκκαλο και τα σακουλάκια με το μελάνι και την άμμο τέλος τις κόβετε σε κομμάτια. 2.Τις βάζετε στη κατσαρόλα να τσιγαριστούν με το ελαιόλαδο για 4-5 λεπτά και τις σβήνετε με το κρασί. Ψήνετε για 25 -30 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. 3.Καθαρίζετε τα πράσα, τα μάραθα, το μαϊντανό και τα υπόλοιπα χόρτα. Μόλις οι σουπιές έχουν μισοψηθεί τα ρίχνετε ψιλοκομμένα στην κατσαρόλα μαζί με τις ντομάτες, το αλάτι και ένα φλιτζάνι νερό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 30-40 λεπτά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας 4.Τέλος προσθέτετε το πιπέρι. Ανακατεύετε προσεκτικά και τις αφήνετε να μείνουν με την σάλτσα τους. Σερβίρετε τις σουπιές με τα χόρτα ζεστές ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Συνταγή 82 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!