1.Καθαρίζετε τις σουπιές αφαιρώντας τα κόκαλα, τα σακουλάκια με την άμμο και το μελάνι. Κόβετε τα κεφάλια και το σώμα τους σε κομμάτια. 2.Τις βάζε στην κατσαρόλα μαζί με τα κρεμμύδια και το ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζετε όλα μαζί για 7-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μόλις για 2-3λεπτά . 3.Σβήνετε με το κρασί, ανακατεύετε, σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 45-55-60 λεπτά. Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο νερό. Σερβίρετε τις σουπιές ζεστές ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Συνταγή 81 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!