500 γρ μπακαλιάρος αλμυρός
1/4 φλιτζάνι κρεμμύδι κομμένο (1 μέτριο)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
250 γρ ντομάτες από κονσέρβα κομμένες
2 κουταλιές ψητή κόκκινη πιπεριά κομμένη
1 κουταλιά πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1/4 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά κομμένες σε φέτες

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΨΑΡΙ ΑΛΑ ΣΠΕΤΣΙΩΤΑ ...
Σαλάτα ανάμικτη ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ...
Χοιρινό με Σέλινο ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΜΠΡΑΝΤΙ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΣΟΥΠΑ ΧΟΝΤΡΟΜΠΙΓΟΥΛΗ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΗΖΑΡ ...
Φάβα ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ VINEGRAITTE SAN FRANCISCO ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΗΛΟΥ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ «ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ» ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΥΡΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΕΣΤΟ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ...
ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ...
ΓΑΡΙΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 2 ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 91 από 137  Επόμενη

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ μπακαλιάρος αλμυρός
1/4 φλιτζάνι κρεμμύδι κομμένο (1 μέτριο)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
250 γρ ντομάτες από κονσέρβα κομμένες
2 κουταλιές ψητή κόκκινη πιπεριά κομμένη
1 κουταλιά πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1/4 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά κομμένες σε φέτες

Εκτέλεση
1. Ξεπλένουμε το μπακαλιάρο και τον μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ σε κρύο νερό, που το αλλάζουμε αρκετές φορές. Τον στραγγίζουμε και τον κόβουμε σε μπουκιές.
2. Μαγειρεύουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα κομμάτια από το ψάρι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, χωρίς να τις στραγγίσουμε, την πιπεριά και το πιπέρι. Το σιγοβράζουμε σκεπασμένο για 20 λεπτά περίπου ή μέχρι να γίνει το ψάρι. Ρίχνουμε το σέρι και ζεσταίνουμε για λίγο. Γαρνίρουμε με τις ελιές.

Προηγούμενη Συνταγή 91 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.