1. Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το σκουραίνουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, μέχρι σχεδόν να γίνει. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το βάζουμε στην άκρη. 2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και το σέλερι στο ίδιο σκεύος. Μόλις μαλακώσουν βάζουμε ανακατεύοντας το τζίντζερ, την πάπρικα, το κύμινο, τη ρίγανη, το καγιέν και την κουρκούμη και τηγανίζουμε αναδεύοντας για 1 λεπτό περίπου και μετά αναμιγνύουμε με το ζωμό και τις ντομάτες. Επαναφέρουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα, κατεβάζουμε τη φωτιά στο χαμηλό και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά περίπου. 3. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ρεβίθια και το κολοκυθάκι και σιγοβράζουμε ξανά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι το κολοκυθάκι να μαλακώσει. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το λεμόνι και σερβίρουμε.
Συνταγή 113 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!