1. Θερμαίνουμε το βούτυρο σε ένα δοχείο και σοτάρουμε το τεμαχισμένο κρεμμύδι και τα λουκάνικα, ανακατεύουμε το μίγμα μέχρι ξεχωρίσουν οι κόκκοι του λουκάνικου. Συνεχίζουμε μέχρι το λουκάνικο να σκουρύνει και μετά προσθέτουμε το μίγμα μήλων και του ξύσματος λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το ρύζι και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για μερικά λεπτά. Μετά ρίχνουμε ανακατεύοντας την πρώτη κουταλιά ζωμού. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε μέχρι το ρύζι γίνει περίπου αλντέντε, ανακατεύοντας απαλά και προσθέτοντας ζωμό. Σε αυτό το σημείο σβήνουμε τη φωτιά, βάζουμε ανακατεύοντας την κρέμα και το μοσχοκάρυδο και σκεπάζουμε το δοχείο για 4-5 λεπτά.
2. Βάζουμε το ριζότο σε 4 μπολ, πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 1 από 9
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!