1. Αναμιγνύουμε το νερό, τη σόγια σος και τη ζάχαρη και τα βάζουμε στην άκρη.
2. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα καρότα. Προσθέτουμε τη σκόνη πέντε μπαχαρικών ανακατεύοντάς την με τα καρότα. Βάζουμε το μίγμα νερού, ζάχαρης και σόγια σος και αφήνουμε να πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε τα καρότα μέχρι να γίνουν τρυφερά και να τρυπιούνται εύκολα με το πιρούνι (περίπου για 5 λεπτά). Αφαιρούμε το σκέπασμα, δυναμώνουμε τη φωτιά, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να εξατμισθεί το υγρό (5-7 λεπτά).
3. Σερβίρεται ζεστό.
Συνταγή 2 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!