1 μεγάλη μελιτζάνα 1/2 φλιτζ. λάδι 3 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλάκια ξύδι αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Τρυπάμε την μελιτζάνα με ένα πιρούνι και την ψήνουμε στον φούρνο για 40 λεπτά (200 C). Μόλις ψηθεί, την ξεφλουδίζουμε και την λιώνουμε την με ένα πιρούνι. 2. Προσθέτουμε σιγά-σιγά και εναλλάξ το λάδι με το ξύδι, προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και γαρνίρουμε με μαϊντανό και ελιές.
Συνταγή 19 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!