Νάπολη-Καμπανία Αν σας αρέσουν οι ντομάτες και η καλή μοτσαρέλα, το νοστιμότατο αυτό πιάτο,
που βασίζεται σε μια συνταγή από το Κάπρι, είναι για σας. Είτε χρησιμοποιείτε σκόρδο είτε
όχι – το καλύτερο είναι να αφήσετε τα υλικά να μαριναριστούν τουλάχιστον για 1 ώρα πριν σερβίρετε.
Η μαγειρική της Πολιτείας της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ αποτελεί μίγμα διαφόρων τάσεων,
σε τρόπο όμως που δημιουργείται κάτι καινούργιο και όχι απλά απομιμήσεις άλλων.
Η συνταγή που ακολουθεί είναι μίγμα ιταλικής, κινέζικης, γαλλικής και μεξικάνικης κουζίνας.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!