ΠΕΝΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ ME ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
Ζυμαρικό με μυρωδικά, νόστιμο σοταρισμένο σκόρδο και πολλή παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη. Το σκόρδο κομμένο σε
κομμάτια ανόμοιου μεγέθους. Αντί για τα φρέσκα μυρωδικά μπορούμε να βάλουμε 1 κουταλιά ιταλικό μίγμα μυρωδικών.
Η σάλτσα αυτή είναι παράδειγμα του πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε πεντανόστιμες και υγιεινές
σάλτσες χωρίς τη χρήση λίπους. Αντί να σοτάρουμε τα συστατικά σε ελαιόλαδο ή βούτυρο, τα «ιδρώνουμε»
μέσα σε ένα άπαχο υγρό. Στη συνέχεια μειώνοντας αργά το υγρό σε χαμηλή φωτιά, αφήνουμε την έντονη γεύση
της ελιάς και του πορτοκαλιού να ενταθούν ακόμη περισσότερο, σε ένα πάρα πολύ γεμάτο πιάτο και όμως
τελείως άπαχο!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!