Το πιάτο αυτό γίνεται παραδοσιακά με κόκκινο λυθρίνι, είναι όμως εξ ίσου νόστιμο και με γαρίδες.
Η Σάλσα Βέρακρουζ είναι μια κλασική μεξικάνικη σάλτσα, που προέρχεται από την ομώνυμη πόλη.
Το πιάτο αυτό έχει πορτογαλική προέλευση, όπου φτιάχνεται με ρύζι και φρέσκο τόνο.
Στην παρούσα παραλλαγή το κριθαράκι και ο τόνος κονσέρβα δίνουν ένα εξ ίσου ωραίο
κρύο πιάτο με ωραιότατη εμφάνιση.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!