Η συνταγή του ντρέσινγκ μυρωδικών.
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ
Κοινό σε όλες της χώρες της Μέσης Ανατολής.
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
1 κουταλιά τριμμένο ραπάνι (horseradish)
1/2 κουταλάκι αλάτι
6 φύλλα σέλερι ψιλοκομμένα
1/2 κουταλιά τσάϊβς κομμένα
1 κουταλιά χυμός πορτοκαλιού
1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι (πάπρικα)
1 κουταλιά μέντα ψιλοκομμένη
Κτυπάμε μερικές φορές το γιαούρτι και προσθέτουμε τους χυμούς λεμονιού και πορτοκαλιού.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά. Κτυπάμε για 5 λεπτά πριν σερβίρουμε.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!