Η συνταγή σχεδιάστηκε για σφιχτό λευκό ψάρι, μπορούμε όμως να αντικαταστήσουμε τον ζωμό ψαριού με σάλτσα ντομάτας ή, για παχύτερη σάλτσα, με ντοματοπολτό διαλυμένο όσο χρειάζεται σε νερό, ή απλά βάζουμε 1 φλιτζ. νερό αντί για ζωμό. Άλλη παραλλαγή, για πιο κρεμώδη σάλτσα, είναι να προσθέσουμε παχιά κρέμα.
Χρησιμοποιήστε τη κρύα αυτή σάλτσα πάνω στα θαλασσινά σας (καβούρι, γαρίδες, ψαρικά κλπ) ή ακόμα και μέσα σε ένα απλό σάντουιτς και δώστε μία ξεχωριστή γεύση!
Σερβίρεται ως ντιπ, με ξεροψημένη πίτα ή ωμά λαχανικά, αλλά και ως σάλτσα με βραστά φασόλια,
μπρόκολο, κουνουπίδι, πατάτε; ή σαλάτα τόνου. Ταιριάζει ακόμα με πράσινη σαλάτα, αλλά και με
ζυμαρικά που θα τα σερβίρετε κρύα.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!