1. Βράζουμε το ζυμαρικό χωρίς αλάτι και στραγγίζουμε. 2. Στο μεταξύ λιώνουμε στο μπλέντερ τις πιπεριές, το σκόρδο, το λάδι, το αλάτι, το ζωμό κοτόπουλου, το ξύσμα λεμονιού μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μίγμα. 3. Ζεσταίνουμε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να κάψει. Προσθέτουμε τις γαρίδες, τη σκόνη τσίλι, το πιπέρι, την πάπρικα και το κόκκινο πιπέρι* και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 8 λεπτά ή μέχρι να ασπρίσουν οι γαρίδες. Προσθέτουμε το μίγμα της ψητής πιπεριάς και ζεσταίνουμε καλά χωρίς να βράσουμε. 4. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε με τον μαϊντανό αν θέλουμε.
Συνταγή 136 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!