1. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια κάτω από τρεχούμενο νερό και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Ροδίζουμε το σκόρδο στο βούτυρο,προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά. 2. Μόλις εξατμιστεί το νερό από τα μανιτάρια, προσθέτουμε το χοιρομέρι και τα βατόμουρα. Μετά από λίγα λεπτά ραντίζουμε με το μπράντι, περιμένουμε να εξατμιστεί, ρυθμίζουμε το αλάτι και το βρέχουμε με 1/2 ποτήρι νερό. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου σε πολύ χαμηλή φωτιά και με το σκέπασμα. 3. Στο μεταξύ προ-βράζουμε τα λιγκουίνια, τα στραγγίζουμε και αναμιγνύουμε κατ' ευθείαν με τη σάλτσα σε μια κατσαρόλα, προσθέτοντας την παρμεζάνα και την κρέμα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και μαγειρεύουμε για λίγο ακόμη, μέχρι να λιώσει το τυρί. 4. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 72 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!