400 γρ. λιγκουίνια
300 γρ. μανιτάρια φρέσκα
50 γρ. βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
100 γρ. καπνιστό χοιρομέρι κομμένο σε ραβδάκια
1 ποτηράκι μπράντι
15 βατόμουρα λιωμένα
70 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
100 γρ. κρέμα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ...
Φιλέτο με σως μανιτάρια ...
ΠΑΝΤ ΤΑΪ (Ταϊλάνδη) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
Αυγοσαλάτα ...
ΤΑΝΤΟΥΡΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ GRAND MARNIER (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΥΡΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΒΑ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ...
ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΚΑΡΠΑΤΣΟ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΟΣΟΥΠΑ ...
ΚΑΡΝΕ ΜΕΤΣΑΔΑ (Carne Mechada)...
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙΝ ...
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ...
Γλυκόξινες γαρίδες ...
ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ NOODLES ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΨΑΡΙ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
Χειμωνιάτικη μακαρονάδα με γαρίδες και βασιλικό ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ ...
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 1 ...
ΦΙΔΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΡΟΚΦΟΡ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 72 από 124  Επόμενη

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ 0 ψήφοι




 

Υλικά

400 γρ. λιγκουίνια
300 γρ. μανιτάρια φρέσκα
50 γρ. βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
100 γρ. καπνιστό χοιρομέρι κομμένο σε ραβδάκια
1 ποτηράκι μπράντι
15 βατόμουρα λιωμένα
70 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
100 γρ. κρέμα

Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια κάτω από τρεχούμενο νερό και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Ροδίζουμε το σκόρδο στο βούτυρο,προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
2. Μόλις εξατμιστεί το νερό από τα μανιτάρια, προσθέτουμε το χοιρομέρι και τα βατόμουρα. Μετά από λίγα λεπτά ραντίζουμε με το μπράντι, περιμένουμε να εξατμιστεί, ρυθμίζουμε το αλάτι και το βρέχουμε με 1/2 ποτήρι νερό. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου σε πολύ χαμηλή φωτιά και με το σκέπασμα.
3. Στο μεταξύ προ-βράζουμε τα λιγκουίνια, τα στραγγίζουμε και αναμιγνύουμε κατ' ευθείαν με τη σάλτσα σε μια κατσαρόλα, προσθέτοντας την παρμεζάνα και την κρέμα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και μαγειρεύουμε για λίγο ακόμη, μέχρι να λιώσει το τυρί.
4. Σερβίρουμε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 72 από 124  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.