1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στραγγίζουμε το μπιζέλι κρατώντας 1/2 φλιτζ υγρό. 3. Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια, ρίχνουμε ανακατεύοντας το αλεύρι, το πιπέρι, τη μουστάρδα και το αλάτι. 4. Ρίχνουμε λίγο-λίγο ανακατεύοντας συνεχώς το γάλα και το υγρό από το μπιζέλι μέχρι να βράσει η σάλτσα, περίπου σε 1 λεπτό. 5. Ανακατεύουμε τη σάλτσα, το μπιζέλι, το ζαμπόν, το τυρί, τις ελιές και το κρεμμύδι με το μακαρόνι. 6. Μεταφέρουμε το μίγμα σε πυρίμαχο δοχείο των 2,5 λίτρων και ρίχνουμε από πάνω την επικάλυψη. 7. Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180οC για 20-25 λεπτά ή μέχρι να κοχλάσει.
Συνταγή 84 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!